Baliza antiorbire cu sistem de prindere pentru parapeti din beton

Baliza antiorbire cu sistem de prindere pentru parapeti din beton Comenzi Baliza antiorbire cu sistem de prindere pentru parapeti din beton: Vanzari Baliza antiorbire cu sistem de prindere pentru parapeti din beton en-detail si en-gros. Trimiteti comanda online sau sunati-ne la telefon 0733 626 757 de luni-sambata intre orele 8-18:00. Livram Baliza antiorbire cu sistem de prindere pentru parapeti din beton in toata tara. – continuarea aici: Baliza antiorbire cu sistem de prindere pentru parapeti din beton

Telefon comenzi Baliza antiorbire cu sistem de prindere pentru parapeti din beton : 0733626757

Baliza antiorbire cu sistem de prindere pentru parapeti din beton

Comenzi Baliza antiorbire cu sistem de prindere pentru parapeti din beton:

  • Vanzari Baliza antiorbire cu sistem de prindere pentru parapeti din beton en-detail si en-gros.
  • Trimiteti comanda online sau sunati-ne la telefon 0733 626 757 de luni-sambata intre orele 8-18:00.
  • Livram Baliza antiorbire cu sistem de prindere pentru parapeti din beton in toata tara.

Baliza antiorbire cu sistem de prindere pentru parapeti din beton

Ansamblul baliza antiorbire se monteaza pe parapetii din beton amplasati in zona mediana care separa cele doua sensuri de circulatie, avand si rol de ghidare, prin delimitarea suplimentara a celor doua sensuri.

Ansamblul baliza antiorbire se compune din:

  • baliza antiorbire
  • subansamblul de fixare.

Balizele antiorbire sunt fabricate din material plastic, respectiv polietilena de inalta densitate, care are urmatoarele avantaje:

  • constanta in timp a proprietatilor fizico-mecanice (elasticitate, rezistenta la rupere, rezistenta la diferentele de temperatura, etc);
  • mentinerea culorii initiale si durata de viata extinsa datorita folosirii suplimentare a stabilizatorilor UV si a colorantilor nedegradabili.

Pe ambele fete ale balizei sunt practicate amprente în care, la solicitarea beneficiarului, se poate aplica folie reflectorizanta speciala (cu adezivitate sporita la polietilena), clasa 2 “High Intensity” – produsa de 3M-SUA. Aceasta solutie, fata de solutia cu catadioptru fixat mecanic, prezinta avantajul inlaturarii posibilitatii de sustragere a elementului reflectorizant, la tentativa de dezlipire, folia neputandu-se dezlipi decat prin deteriorare.

Sistemul de fixare este confectionat din tabla de otel zincata, cu grosimea de 6 mm cu prindere in 2 puncte pe parapetiii din beton. Baliza antiorbire este de culoare verde si are dimensiunile : lungime 950mm, latime 180mm.

Distanta dintre 2 balize antiorbire consecutive este de 1m, in conformitate cu rezultatul incercarilor efectuate la „Laboratorul Fotometric Electrobanat”.

 

Solicita o oferta de Baliza antiorbire cu sistem de prindere pentru parapeti din beton

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *