Baliza antiorbire cu sistem de prindere pentru parapeti metalici

Baliza antiorbire cu sistem de prindere pentru parapeti metalici Comenzi Baliza antiorbire cu sistem de prindere pentru parapeti metalici: Vanzari Baliza antiorbire cu sistem de prindere pentru parapeti metalici en-detail si en-gros. Trimiteti comanda online sau sunati-ne la telefon 0733 626 757 de luni-sambata intre orele 8-18:00. Livram Baliza antiorbire cu sistem de prindere pentru parapeti metalici in toata tara. – continuarea aici: Baliza antiorbire cu sistem de prindere pentru parapeti metalici

Telefon comenzi Baliza antiorbire cu sistem de prindere pentru parapeti metalici : 0733626757

Baliza antiorbire cu sistem de prindere pentru parapeti metalici

Comenzi Baliza antiorbire cu sistem de prindere pentru parapeti metalici:

  • Vanzari Baliza antiorbire cu sistem de prindere pentru parapeti metalici en-detail si en-gros.
  • Trimiteti comanda online sau sunati-ne la telefon 0733 626 757 de luni-sambata intre orele 8-18:00.
  • Livram Baliza antiorbire cu sistem de prindere pentru parapeti metalici in toata tara.

Baliza antiorbire cu sistem de prindere pentru parapeti metalici

Ansamblul baliza antiorbire se monteaza pe parapetii metalici (lisa parapetilor metalici) care separa cele doua sensuri de circulatie, avand si rol de ghidare, prin delimitarea suplimentara a celor doua sensuri.

Ansamblul baliza antiorbire se compune din:

  • baliza antiorbire
  • subansamblul de fixare.

Balizele antiorbire sunt fabricate din materiale plastice, respectiv polietilena de inalta densitate, care are urmatoarele avantaje:

  • constanta in timp a proprietatilor fizico-mecanice (elasticitate, rezistenta la rupere, rezistenta la diferentele de temperatura, etc);
  • mentinerea culorii initiale si durata de viata extinsa datorita folosirii suplimentare a stabilizatorilor UV si a colorantilor nedegradabili.

Subansamblul de fixare este confectionat din material plastic (poliamida armata cu fibra de sticla), conform solicitarilor CNAIR.

Pe ambele fete ale balizei sunt practicate amprente în care, la solicitarea beneficiarului, se poate aplica folie reflectorizanta speciala (cu adezivitate sporita la polietilena), clasa 2 – produsa de 3M.

Aceasta solutie, fata de solutia cu catadioptru fixat mecanic, prezinta avantajul inlaturarii posibilitatii de sustragere a elementului reflectorizant, la tentativa de dezlipire, folia neputandu-se dezlipi decat prin deteriorare.

Baliza antiorbire este de culoare verde si are dimensiunile : lungime 950mm, latime 180mm.

Distanta dintre 2 balize antiorbire consecutive este de 1m, in conformitate cu rezultatul incercarilor efectuate la Laboratorul Fotometric Electrobanat”. Conform prevederilor SR EN 12676/2003 si specificatiilor tehnice CNAIR, se asigura o distanta minima de la nivelul solului la partea superioara a balizei de 1,67m , cu conditia ca partea superioara a parapetului metalic tip lisa sa fie la distanta de 0,75m de la nivelul solului.

Solicita o oferta de Baliza antiorbire cu sistem de prindere pentru parapeti metalici

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *