Banda retractabila perete Skipper9m alb/rosu (kit)

Banda retractabila perete Skipper9m alb/rosu (kit) Comenzi Banda retractabila perete Skipper9m alb/rosu (kit): Vanzari Banda retractabila perete Skipper9m alb/rosu (kit) en-detail si en-gros. Trimiteti comanda online sau sunati-ne la telefon 0733 626 757 de luni-sambata intre orele 8-18:00. Livram Banda retractabila perete Skipper9m alb/rosu (kit) in toata tara. – continuarea aici: Banda retractabila perete Skipper9m alb/rosu (kit)

Telefon comenzi Banda retractabila perete Skipper9m alb/rosu (kit) : 0733626757

Banda retractabila perete Skipper9m alb/rosu (kit)

Comenzi Banda retractabila perete Skipper9m alb/rosu (kit):

  • Vanzari Banda retractabila perete Skipper9m alb/rosu (kit) en-detail si en-gros.
  • Trimiteti comanda online sau sunati-ne la telefon 0733 626 757 de luni-sambata intre orele 8-18:00.
  • Livram Banda retractabila perete Skipper9m alb/rosu (kit) in toata tara.

Banda retractabila perete Skipper9m alb/rosu (kit) este ideal pentru a delimita spatiile din depozite, holuri, hale,etc. Acest model de banda retractabila il puteti folosi si pentru a limita accesul la anumite usi, lifturi si multe altele. Recomandam utilizarea in interior in locuri in care nu aveti posibilitatea de a monta banda retractabila pe stalpi sau pe conuri. 

Acest tip de banda este disponibila intr-o gama variata de culori si cu diferite mesaje. Daca doriti personalizarea benzii retractabile, contactati echipa ProTrafic.ro pentru a va trimite o oferta personalizata.

skipper culori1 skipper culori2

XS01 OCDNE XS01 ODANGER XS01 OCAUTION

Unitatea de baza SkipperXS contine o banda retractabila cu o lungime de 9m. Banda este confetionata din material textile, iar cele trei puncte de conexiune ii oferta posibilitatea de imbinare din diferite unghiuri.

clip b SKIPPER01 WRECEIVER01 WRECEIVER01 2 WRECEIVER01 2 SKIPPER01 WRECEIVER01 WRECEIVER01 WRECEIVER01 SKIPPER01 WRECEIVER01

AICI gasiti varianta pentru prindere de sticla!

AICI gasiti varianta pentru prindere de stalp!

Solicita o oferta de Banda retractabila perete Skipper9m alb/rosu (kit)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *