Buton reflectorizant delimitare trafic

Buton reflectorizant delimitare trafic Comenzi Buton reflectorizant delimitare trafic: Vanzari Buton reflectorizant delimitare trafic en-detail si en-gros. Trimiteti comanda online sau sunati-ne la telefon 0733 626 757 de luni-sambata intre orele 8-18:00. Livram Buton reflectorizant delimitare trafic in toata tara. – continuarea aici: Buton reflectorizant delimitare trafic

Telefon comenzi Buton reflectorizant delimitare trafic : 0733626757

Buton reflectorizant delimitare trafic

Comenzi Buton reflectorizant delimitare trafic:

  • Vanzari Buton reflectorizant delimitare trafic en-detail si en-gros.
  • Trimiteti comanda online sau sunati-ne la telefon 0733 626 757 de luni-sambata intre orele 8-18:00.
  • Livram Buton reflectorizant delimitare trafic in toata tara.

Buton reflectorizant delimitare trafic
Buton reflectorizant delimitare trafic se utilizează pentru marcarea obstacolelor din carosabil, bordurilor,  parapeților din beton, insulelor, refugiilor, îmbunătățind vizibilitatea acestora atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte.
Corpul butonului, având forma unei calote sferice, cu diametrul de 110mm și înălțimea de 22mm , este realizat prin injecție din poliamidă.
Pe suprafețele laterale, butonii sunt prevăzuți cu două perechi de elemente reflectorizante, orientate spre cele două sensuri de circulație.

În partea superioară butonii sunt prevăzuți cu un capac de culoare roșie pentru a mari vizibilitatea acestora pe timp de zi. Butonii reflectorizanți aplicați se livrează cu două sisteme de fixare în carosabil (dibluri și conexpanduri).
Butonii reflectorizanți îmbunătățesc vizibilitatea liniilor de demarcație între culoarele de circulație, atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte și atenționează participanții la trafic, în cazul depășirii accidentale a liniilor de demarcație, prin solicitarea nepericuloasă a suspensiei autovehiculului.

Montarea butonilor se face numai cu aprobarea organelor de Poliție și a organelor locale care administrează zonă respectivă.

 

Solicita o oferta de Buton reflectorizant delimitare trafic

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *