Staâlp de ghidare lamelar cu suport

Staâlp de ghidare lamelar cu suport Comenzi Staâlp de ghidare lamelar cu suport: Vanzari Staâlp de ghidare lamelar cu suport en-detail si en-gros. Trimiteti comanda online sau sunati-ne la telefon 0733 626 757 de luni-sambata intre orele 8-18:00. Livram Staâlp de ghidare lamelar cu suport in toata tara. – continuarea aici: Staâlp de ghidare lamelar cu suport

Telefon comenzi Staâlp de ghidare lamelar cu suport : 0733626757

Staâlp de ghidare lamelar cu suport

Comenzi Staâlp de ghidare lamelar cu suport:

  • Vanzari Staâlp de ghidare lamelar cu suport en-detail si en-gros.
  • Trimiteti comanda online sau sunati-ne la telefon 0733 626 757 de luni-sambata intre orele 8-18:00.
  • Livram Staâlp de ghidare lamelar cu suport in toata tara.

 Stalp de ghidare lamelar cu suport

Stalp de ghidare lamelar cu suport confectionat din material plastic, cu o secțiune transversală în formă de arc de cerc și o nervură perimetrală, care le conferă o elasticitate perfectă. Acestia sunt rezistenți la coliziuni repetate ale vehiculelor, cu deformări minime și fără a produce pagube asupra vehiculelor. Pe partea de sus a stâlpului, pe ambele fețe, sunt prezente amprentei pe care este aplicată folie reflectorizanta de culoare albă, respectiv roșie.

Pentru o vizibilitate optimă de la distante mari, amprentele pe care se aplică folia reflectorizantă sunt înclinate față de axă drumului cu grade diferite pentru fiecare sens de mers. Se obține astfel un coeficient de retroreflexie în conformitate cu cerințele normei EN12899-1. Pentru foliile din clasă reflectorizantă 2, lucru evidențiat de buletinul de încercări emis de un laborator fotometric autorizat.

Folia utilizată este folie reflectorizantă 3M, tip High Intensity Grade Prismatic Reflective Sheeting Series 3930. Suprafețele pe care se aplică folia sunt tratate special. Astfel se asigură o bună aderență a foliei la suport, îndepărtarea foliei neputând fi posibilă fără deteriorarea acesteia.

Stâlpii de ghidare lamelari sunt de culoare albă, au un aspect neted și prezintă o bună rezistentă la acțiunea razelor solare.

Solicita o oferta de Staâlp de ghidare lamelar cu suport

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *